Kaip akimirksniu pasidaryti kvadratinį scoubidou?

Kaip akimirksniu pasidaryti kvadratinį scoubidou?

Ak, scoubidou! Šis mažas spalvingas lobis, žymėjęs mūsų vaikystę ir tebelinksminantis mažus ir senus. Šiame straipsnyje atskleisime jums paslaptis, kaip sukurti a kvadratinis scoubidou lengvai ir greitai. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar scoubidou meno ekspertas, šis straipsnis padės jums atlikti kiekvieną žingsnį paprastai ir prieinamu būdu. Pasiruošę kūrybiškumui? Štai mes!

Įranga, reikalinga norint pradėti

Prieš pasineriant į kūrybą mūsų kvadratinis scoubidou, pirmiausia pažiūrėkime, ko mums reikės. Būkite tikri, sąrašas trumpas ir paprastas:

  • Scoubidou sūnus : Pasirinkite spalvas, kurios jums patinka ir kurios suteiks jūsų kūrybai žvilgesio.
  • Žirklės : Norint nukirpti siūlą, būtina!
  • Darbinis paviršius : Skaidrus stalas arba rašomasis stalas puikiai atliks šį darbą.

Štai ir viskas! Turėdami šią įrangą po ranka, esate pasiruošę leistis į nuotykius.

Tinkamų spalvų pasirinkimas

Pirmasis žingsnis a kvadratinis skubibu sėkmingas yra spalvų pasirinkimas. Nesvarbu, ar esate žėrinčių atspalvių gerbėjas, ar mėgstate švelnesnius atspalvius, taisyklių nėra! Sumaišykite spalvas, kad gautumėte jums tinkantį rezultatą. Nesivaržykite šiek tiek eksperimentuoti, kad pamatytumėte, kas geriausiai veikia vizualiai. Svarbiausia, kad būtų smagu!

Laidų paruošimas

Pasirinkę spalvas, laikas paruošti siūlus. Kiekvienas kvadratinis scoubidou pagamintas iš keturių sruogų. Štai kaip tai padaryti:

1. Nupjaukite keturis maždaug 1 metro ilgio scoubidou vielos gabalus. Tai suteiks jums pakankamai ilgio, kad galėtumėte patogiai dirbti.

2. Surinkite keturias dalis: sugrupuokite jas visas toje pačioje vietoje ir sulenkite per pusę, kad susidarytų kilpa. Dabar turėtumėte turėti harmoningą spalvų rinkinį, kuris atgaivins jūsų kūrinį!

Pirmieji audimo žingsniai

Dabar, kai viskas paruošta, laikas pradėti austi. Štai kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio:

Pagrindo sukūrimas

Norėdami sukurti savo pagrindą kvadratinis skubibu, paimkite vidurinį laidą, esantį toliausiai nuo jūsų. Perkelkite jį per dvi dešines sruogas, tada po kairiąja. Švelniai traukite, kad mazgas būtų tvirtas, bet ir ne per tvirtas! Balansas yra svarbiausia.

Tęskite audimą

Dabar galite tęsti kintamus judesius. Kiekvieną kartą atlikdami žingsnį nepamirškite šiek tiek patraukti siūlus, kad viskas liktų savo vietose. Kartokite šį procesą, kol turėsite norimą dydį kvadratinis skubibu.

Patarimai tobulai kvadratiniam skubibui

Norint pasiekti harmoningą rezultatą, reikia atsiminti keletą patarimų:

  • Taip pat svarbu išlaikyti nuolatinę įtampą ant laidų, kad scoubidou liktų kvadratas, be deformacijų.
  • Netraukite per stipriai ant siūlų audimo metu, kitaip jūsų kūrinys gali deformuotis ir prarasti kvadratinę formą.
  • Jei pereinate prie apdailos etapo, geras patarimas yra viską gerai užsandarinti su nedideliu lanku pabaigoje.

Užbaikite savo kvadratinį scoubidou

Kai pasieksite norimą ilgį, laikas užbaigti savo meno kūrinį! Norėdami tai padaryti, nupjaukite perteklinius siūlus ir suriškite tvirtą mazgą, kad apsaugotumėte savo kūrinį. Nedvejodami suasmeninkite galus, kad jie būtų estetiškesni mažomis dekoracijomis ar net pridėkite raktų pakabuką, jei norite jį kur nors pakabinti!

Kvadratinio scoubidou variantai

Kai tik įvaldysite techniką kvadratinis skubibu, kodėl gi nepasilinksminus kuriant variacijas? Štai keletas idėjų:

  • Pridėkite kelias spalvas : Žaisdami su skirtingais atspalviais galite sukurti gradientus ar net raštus.
  • Keisti dydį : Eksperimentuokite su ilgesniais ar trumpesniais siūlais, kad gautumėte kitokią išvaizdą.
  • Papuoškite kitais elementais : Karoliukų ar papuošimų pridėjimas gali padaryti viską.

Pasidalinkite savo kūriniais

Vienas didžiausių scoubidou džiaugsmų yra dalintis! Parodykite savo kūrinius savo šeimai ir draugams, o kodėl gi nesurengus nedidelio scoubidou seminaro, kad galėtumėte mokytis kartu. Jūs netgi galite sukurti iššūkį tarp draugų, kad pamatytumėte, kas gamina originaliausią scoubidou. Galimybės yra neribotos!

Išvada apie kvadratinio scoubidou meną

Sukūrimas a kvadratinis skubibu yra puikus būdas išreikšti savo kūrybiškumą smagiai leidžiant laiką. Tai prieinama laisvalaikio pramoga, kuri džiugins ir mažus, ir didelius. Taigi, nelaukite ilgiau, griebkite scoubidou siūlus ir pradėkite šią įdomią veiklą. Greitai galite tapti ekspertu ir sukurti šedevrus, kuriuos atskleisdami didžiuositės!

Kaip akimirksniu pasidaryti kvadratinį scoubidou?

Ak, scoubidou! Tai būtinas amatas, kuris džiugina ir jaunus, ir senus. Jei norite savo kolekcijai suteikti spalvingumo ar sužavėti draugus, atėjote ten, kur reikia. Vadovaukitės vadovu ir sužinokite, kaip akies mirksniu pasidaryti kvadratinį scoubidou!

Reikalingos medžiagos

Prieš pradėdami, jums reikės kelių pagrindinių elementų. Įsigykite scoubidou siūlų, kuriuos galite įsigyti amatų parduotuvėse arba internete, dažnai siūlomi tokių prekių ženklų kaip „Pasidaryk pats“ aistra Arba Funky Plastikai. Šiam projektui rinkitės keturias skirtingas spalvas, kad efektas būtų dar vėsesnis!

Realizavimo etapai

1. **Siūlų paruošimas**: Nupjaukite keturis maždaug 1 metro ilgio siūlus.
2. **Suriškite siūlus**: suriškite mazgą surišdami visus siūlus viename gale.
3. **Pradėkite pinti**: paimkite pirmąjį siūlą ir perveskite per kitus du, tada po ketvirtuoju. Pakartokite šią operaciją, keisdami siūlus, kad susidarytumėte kvadratą.
4. **Gerai priveržkite**: nepamirškite priveržti kiekvieno posūkio metu, kad scoubidou išlaikytų savo formą.
5. **Užbaigimas**: pasiekę norimą ilgį suriškite tvirtą mazgą, kad užbaigtumėte, ir nupjaukite siūlų perteklių.
Lengva, tiesa? Norėdami peržiūrėti visus veiksmus, žr. šią nuorodą: Kaip padaryti kvadratinį scoubidou.

Maži profesionalūs patarimai

Nebijokite eksperimentuoti su skirtingomis spalvomis ir raštais! Scoubidou yra puikus būdas išlavinti savo kūrybiškumą. Be to, galite paversti ją gražia apyranke ar net raktų pakabuku savo draugams ir šeimos nariams.
Taigi, ar esate pasirengęs priimti iššūkį ir sužavėti artimuosius savo talentu? einam!

Į viršų